OrganonKlarna Faktura

Cerazette

Cerazette är ett så kallat minipiller och är 99% effektivt för att förhindra graviditet.

Det som skiljer minipiller från vanliga p-piller är att minipiller enbart innehåller gestagen och inte östrogen.

  • Förhindrar ägglossning, vilket förhindrar graviditet
  • Lika effektivt som vanliga p-piller, men innehåller inte östrogen
  • Kan även användas av kvinnor som ammar
  • Aktiv ingrediens: Desogestrel 75 mg
Expressleverans inom 24 timmar ingår
Faktura - få din behandling innan du betalar
Cerazette information

Vad är fördelarna med att använda Cerazette minipiller?

Cerazette preventiva piller erbjuder ett omedelbart skydd mot graviditet om du tar det den första dagen av din menstruation. Det förser kvinnor som är speciellt känsliga gentemot östrogen med ett omfattande preventivt skydd som fungerar precis lika effektivt som andra p-piller. Cerazette minipiller kan också lindra mensvärken för kvinnor under menstruation. Ungefär 94% av alla kvinnor har under kliniska studier rapporterat att de haft mindre smärtor i samband med menstruation när de använt Cerazette p-piller.

Hur fungerar detta p-piller?

Cerazette p-piller fungerar genom att övertyga kroppen om att ägglossning redan har skett, så chansen att ytterligare ett ägg frigörs när du använder Cerazette är väldigt liten. Precis som med andra minipiller hindrar det också att livmoderslemhinnan att tjockna och drygar ut vätskan från livmodern så att spermier inte kan komma in i livmodern.

Vem kan använda sig av Cerazette p-piller?

De flesta friska kvinnor som är över 18 år och söker efter ett långsiktigt preventivmedel kan köpa Cerazette minipiller online. Det är viktigt för patienter att förse utskrivande doktor med all medicinsk historia och information innan du får ett recept utskrivet, så att det kan garanteras att det är lämpligt för just dig att använda Cerazette.

Vem kan inte använda det?

Det rekommenderas inte att använda Cerazette om du är gravid, du misstänker att du är gravid eller om du är allergisk mot den aktiva ingrediensen desogestrel. Det rekommenderas heller inte att använda Cerazette om du har en historik av cirkulationsproblem, bröstcancer eller om du nyligen haft gulsot eller om du upplevt icke diagnostiserad vaginal blödning.

Hur använder man Cerazette preventiva piller?

Det här orala p-pillret är klassat som ett minipiller och tas under hela 28 dagars cykeln av din menstruation, utan några avbrott mellan ett paket och nästa. Cerazette p-piller kan tas upp till 12 timmar efter det att du vanligtvis tar ditt p-piller, med eller utan mat, och kommer fortfarande erbjuda fullständigt skydd, olikt andra p-piller.

Finns det några biverkningar med Cerazette?

De som använder detta minipiller för första gången kan uppleva biverkningar då kroppen ännu inte har vant sig vid ingredienserna i pillret. Men din kropp vänjer sig oftast snabbt och du blir snabbt fri från obehag. Cerazette p-piller innehåller inte artificiellt östrogen, vilket betyder att det är idealiskt för de flesta kvinnor som annars kan drabbas av huvudvärk och andra östrogen-relaterade biverkningar vid användande av kombinerade p-piller. Den vanligaste biverkningen av detta minipiller inkluderar humörsvängningar, minskad sexlust, huvudvärk, illamående, akne, bröstsmärtor, viktökning och oregelbundna menstruationer.

Kan jag köpa detta p-piller online?

euroClinix tillåter kvinnor att köpa Cerazette p-piller tryggt och säkert online. När du väl valt den behandling du vill använda är allt du behöver göra är att komplettera en mindre konsultation online. En av våra registrerade doktorer kommer sedan granska denna konsultation och därefter avgöra om det är säkert och lämpligt för dig att använda dig av denna behandling. Om det anses säkert, kommer ett recept skrivas ut och skickas till vårt apotek för dagen-efter leverans till dig.

Läs mer om vilka p-piller som finns tillgängliga online.

Dr Brons

"Minipiller är ett bra alternativ för kvinnor som är känsliga mot östrogen, i och med att det är gestagenbaserat."

Varför välja oss?

Genuina Läkemedel

På euroClinix använder vi endast genuina läkemedel, din säkerhet är av absolut största intresse för oss. Genom att garantera genuina läkemedel kan vi också garantera att produkterna fungerar och är säkra att använda. Observera att det finns hemsidor som erbjuder "falska läkemedel" och att dessa sidor ofta erbjuder låga priser och rabatter.

General Pharmaceutical Council (GPhC)Cerazette Organon
  • Genuina Läkemedel
  • Recept utskrivet av legitimerad EU-doktor
  • Paketeras och skickas från certifierat apotek
Jämförelse av Minipiller behandlingar
Läkemedel Cerazette Mini-Pe
Cerazette Noriday
Tillverkare Organon Pfizer
Bild på tablett Cerazette Tablet Noriday Tablet
Pris från 469.00 509
Ingrediens Desogestrel (75mcg) Norethisterone (350mcg)
Andra fördelar Stoppar ägglossning Stoppar ägglossning
Köp Nu Köp Nu
Cerazette bipacksedel är endast för informationssyfte. För den senaste informationen från tillverkaren, vänligen läs bipacksedeln. euroClinix tar inget ansvar för informationen som anges i bipacksedeln, informationen kommer direkt från tillverkaren. Observera att bipacksedeln som medföljer i paketet är på engelska, om du vill läsa den på svenska kan du ladda ner den här.
Relaterade länkar