Klarna Faktura

Ramipril

Vid en beställning av Ramipril ingår alltid recept och leverans i priset

Ramipril är en ACE-hämmare, vilket betyder att det hjälper till att sänka ditt blodtryck. Det kan också användas som en behandling efter en hjärtattack.

Ramipril sänker blodtrycket genom att hjälpa blodkärlen att utvidgas och slappna av, så att hjärtat inte behöver arbeta så hårt för att pumpa runt blod i kroppen.

  • Sänker blodtrycket och hjälper till att förbättra symptom på hjärtsvikt
  • Gör att blodkärl slappnar av och utvidgas
  • Rekommenderad ordination är en tablett om dagen
  • Finns i doserna 1.25mg, 1.5mg och 10mg

Vänligen notera att våra doktorer endast kan skriva ut detta läkemedel om du tagit det förut, eller fått det rekommenderat av din husläkare.

  Med Klarna får du din behandling imorgon och betalar först om 14 dagar.
Ramipril Information

Vad är fördelen med att köpa Ramipril?

Att ta en tablett av Ramipril kan effektivt hjälpa dig att sänka ditt blodtryck, för de patienter som är i riskzonen att utveckla allvarliga kardiovaskulära problem, sosm hjärtattack, stroke eller pulsåderbråck. Det kan också hjälpa patienter som är diagnostiserade med hjärtsvikt eller njurproblem som en följd av diabetes.

Hur fungerar Ramipril?

I kroppen finns det naturliga substanser som kontrollerar blodtrycket. Denna substans är känd som angiotensin II och tillverkas av ett angiotensinomvandlande enzym (ACE). Angiotensin II jobb är att dra ihop blodkärlen, vilket gör att blodtrycket i blodkärlen och artärerna höjs.

Ramipril hämmar ACE från att producera lika mycket angiotensin II som det normalt gör, vilket gör att blodkärlen kan slappna av och mer blod kan transporteras fritt genom dem. Detta betyder att hjärtat inte behöver arbeta lika hårt för att blodet ska transporteras runt i kroppen, vilket är varför läkemedlet inte bara är bra på att reducera blodtrycket, utan också hjälpa personer med symptom av hjärtsvikt.

Vem kan använda detta läkemedel?

Du kan endast köpa Ramipril från euroClinix om du har blivit diagnostiserad med högt blodtryck och har blivit rekommenderad att använda detta läkemedel för att sänka det. Om du behöver Ramipril för att behandla något annat problem, då är det bäst att du pratar med en doktor fysiskt för att få ett recept.

Vem kan inte använda läkemedlet?

Eftersom det är ett receptbelagt läkemedel menat för att behandla ett specifikt problem, så finns det en del restriktioner som måste iaktagas för att säkert kunna använda Ramipril. Du bör inte köpa Ramipril om du är gravid. Du kan behöva söka en alternativ behandling eller justera dosen av denna hypertoni behandling om du har njur-, hjärt- eller leversjukdomar, diabetes eller bindvävsproblem.

Vänligen säkerställ att du nämner samtlig relevant medicinsk information eller de läkemedel du använder under din konsultation online.

Hur tar jag Ramipril tabletter?

Även om dosen kan variera beroende på problemet det ska behandla, kommer din doktor vanligtvis rekommendera att du tar en tablett om dagen, föreslagsvis på morgonen.

Finns det några biverkningar?

Om du använder Ramipril på ett korrekt sätt, är det osannolikt att biverkningar inträffar. De vanligaste biverkningarna som patienter har rapporterat är torr mun, blekhet, feber, virrighet, gulsot och bröstsmärtor. Prata med din doktor om du upplever några problemfyllda biverkningar eller om du upplever någon allvarlig reaktion, exempelvis en allergisk reaktion.

Kan jag köpa Ramipril tabletter online?

Du kan köpa Ramipril tabletter för behandling av hypertoni på ett säkert och tryggt sätt från euroClinix. Eftersom det är en receptbelagd behandling, kommer vi be dig gå igenom en komplett konsultation under din orderprocess. Endast våra doktorer kommer granska din konsultation för att kunna skriva ut ett recept för en lämplig behandling till dig. Receptet skickas direkt till vårt apotek, där det paketeras och skickas med expressleverans till dig. Om du nekas medicinering, och inte kan köpa Ramipril hos oss, kan vår doktor rekommendera en alternativ behandling, och inga kostnader kommer då debiteras.

Observera att tillverkaren av Ramipril kan skilja sig från vad som visas på bilden ovan, men ingredienserna, fördelar och eventuella biverkningar av medicineringen kommer att vara desamma.

Fakta
Namn på behandling: Ramipril
Aktiv substans: Ramipril
Tillverkare: Bristol
Beskrivning: En ACE-hämmare som hjälper dig kontrollera ditt blodtryck.
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Tablett: Tablett
Dosering: 1.25mg, 2.5mg, 5mg, 10mg
För: För män eller kvinnor som söker hjälp för högt blodtryck
Skall tas: Rekommenderad dos är en tablett per dag.
Läkemedelsgruppen: Läkemedel mot högt blodtryck
Inntak av alkohol: Rekommenderas inte
Amning: Rekommenderas inte
Under graviditeten: Rekommenderas inte
Varför välja oss?

Upp
Ramipril bipacksedel är endast för informationssyfte. För den senaste informationen från tillverkaren, vänligen läs bipacksedeln. euroClinix tar inget ansvar för informationen som anges i bipacksedeln, informationen kommer direkt från tillverkaren. Observera att bipacksedeln som medföljer i paketet är på engelska, om du vill läsa den på svenska kan du ladda ner den här.
Senaste recensionerna av behandlingen Ramipril Kundbetyg: 4.5 av 5 - baseras på 6 oberoende kundrecensioner från Feefo (se alla recensioner av euroClinix).
Väldigt bra
Produkt: Använd det här utrymmet för att berätta för..
Service: snabb service och snabb leverans
Läs mer
Väldigt bra
Produkt: Använd det här utrymmet för att berätta för..
Service: supersnabb leverans
Läs mer
Enastående
Produkt: Sänker blodtrycket till bra nivåer
Service: Vänlig kundservice, snabb leverans
Läs mer
Väldigt bra
Produkt: sänker blodtrycket ganska bra
Service: supersnabb leverans
Läs mer
Enastående
Produkt: verkar få ner mitt blodtryck så kanonbra !
Service: enkelt och bra mycket snabb leverans betyg en skala 1-10 en klar 10 !
Läs mer